Hyvinvointiklinikka Hyrinä

Hyvinvointialojen osallistava pedagogiikka ja työelämän uudet tarpeet –hankkeen tavoitteena on kehittää työelämälähtöistä hyvinvointialan oppimisympäristöä, edistää nuorten tasa-arvoa sekä vahvistaa osallisuutta.

Hyvinvointiklinikan tarkoituksena on edistää opiskelijoiden työelämässä tarvittavaa ammattitaitoa ja verkostoitumista. Lisäksi hyvinvointiklinikka vahvistaa opettajien osallistavan pedagogiikan osaamista, sekä työssäolevien ammattitaitoa.

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Hemmottelua Onnensillassa





Hyvinkäällä, Onnensillassa järjestettiin 7.2.2017 yhdessä Hyrian kanssa ”Hemmottelupäivä” -tapahtuma. Paikalla oli lähihoitaja- parturi-kampaaja- ja kosmetologiopiskelijoita, sekä heidän opettajansa. Tapahtuma oli suunnattu vanhuksille, mutta paikalle sai tulla muitakin.

Lähihoitajat
Lähihoitajat pelasivat asiakkaiden kanssa Bingoa, mittasivat verenpainetta ja suorittivat rentouttavaa jumppaa. Rentouttava jumppa oli tarkoitus tehdä ensimmäiseksi, jotta verenpaineen mittauksessa asiakkaalla olisi mahdollisimman rentoutunut olo. Kaikissa hoitajien pisteissä riitti asiakkaita ja asiakkaat olivat tyytyväisiä palveluun. Bingossa kävi monta pelaajaa ja palkintona olikin saada haluamansa hemmottelu kosmetologiopiskelijoilta.



Kosmetologit

Kosmetologit tekivät perushoitoja, kuten manikyyrejä ja pedikyyrejä. Heillä oli paljon asiakkaita ja heidän pistelleen olikin koko ajan jonoa. Kaikki vanhemmat rouvat halusivat ensimmäiseksi kosmetologeille laittamaan kulmat ja ripset. Kosmetologien piste oli siis todella suosittu ja onnistunut ja heillä tuntui olevan kiireinen, mutta mukava päivä.





Parturi-kampaajat
Parturi-kampaajilla riitti myös asiakkaita todella paljon. Kosmetologien jälkeen oli kiva mennä leikkauttamaan hiuksia tai saada uudenlainen kampaus. Parturi-kampaajaopiskelijat siis tekivät pieniä leikkauksia ja pikakampauksia. Asiakkaiden kampauksista tuli kuin uusia ja he vaikuttivat tyytyväisiltä palveluun. Vaikka opiskelijoita oli vähän he onnistuivat todella hyvin tehtävissään.





Terveisin,
lähihoitajaopiskelija
Jenna Salonen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti