Hyvinvointiklinikka Hyrinä

Hyvinvointialojen osallistava pedagogiikka ja työelämän uudet tarpeet –hankkeen tavoitteena on kehittää työelämälähtöistä hyvinvointialan oppimisympäristöä, edistää nuorten tasa-arvoa sekä vahvistaa osallisuutta.

Hyvinvointiklinikan tarkoituksena on edistää opiskelijoiden työelämässä tarvittavaa ammattitaitoa ja verkostoitumista. Lisäksi hyvinvointiklinikka vahvistaa opettajien osallistavan pedagogiikan osaamista, sekä työssäolevien ammattitaitoa.

torstai 7. huhtikuuta 2016

Muisteluhetki Veteraanitalolla7.4. 2016 
 
Osa SOTE14BH ryhmästä oli pitämässä torstaina 7.4.2016 muisteluhetkeä vanhuksille Veteraanitalolla. Me opiskelijat jakauduimme kahteen eri ryhmään ja pidimme muisteluhetken muistisairaille sekä parempikuntoisille vanhuksille. Osallistujia oli yhteensä 8-15.  Käytimme muistelussa apuna kuvallisia kortteja ja myönteisen muistelun kortteja, jotka oli lainattu koululta. Muisteluhetket menivät hyvin ja juttua riitti osallistujilta sekä ohjaajilta.  

Kuva

Tuokiot menivät mielestämme hyvin ja vanhukset tykkäsivät juttelu-hetkestä. Kaikki tiimiläiset osallistuivat hyvin ja ottivat vastuuta. Saimme lisää kokemusta toimia vanhusten kanssa ja ryhtyä toimeen. Tiiminvetäjänä toimi Pinja.
Kuva 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti