Hyvinvointiklinikka Hyrinä

Hyvinvointialojen osallistava pedagogiikka ja työelämän uudet tarpeet –hankkeen tavoitteena on kehittää työelämälähtöistä hyvinvointialan oppimisympäristöä, edistää nuorten tasa-arvoa sekä vahvistaa osallisuutta.

Hyvinvointiklinikan tarkoituksena on edistää opiskelijoiden työelämässä tarvittavaa ammattitaitoa ja verkostoitumista. Lisäksi hyvinvointiklinikka vahvistaa opettajien osallistavan pedagogiikan osaamista, sekä työssäolevien ammattitaitoa.

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Ensiapunäytelmä Lumikin kommellukset Hangonsillan päiväkodissa


21.4.2016 



Olimme Hangonsillan päiväkodissa pitämässä näytelmän nimeltä Lumikin kommellukset. Näytelmään kuului tarinan kertoja Susi sekä näyttelijät Lumikki, Rumpali ja Supermies. Näytelmässä Lumikki ja hänen ystävänsä Rumpali menivät metsään eväretkelle, mutta Lumikki loukkasi nilkkansa, kun ei uskonut metsän reunalla olevaa varoitusta eikä yleisöä. Apuun riensi supermies ja nilkka hoidettiin kolmen K-kirjaimen mukaisesti eli nilkkaan laitettiin kylmäpussi Lumikin eväskorista, se nostettiin ylös supermiehen ja yhden vapaaehtoisen viskarin/eskarin avulla ja Rumpali sitoi kaulaliinansa sen ympärille. Pidimme esityksen erikseen ensin viskareille ja sen jälkeen vielä eskareille. Näytelmän aikana osallistimme katsojia mukaan kyselemällä heiltä ohjeita ja apua nilkan hoitamiseen. Eläydyimme kaikki rooleihime hyvin ja ryhmätyöskentely sujui hyvin suunnittelusta toteutukseen asti. Kaikki meni sekä meidän että osallistujien osalta hyvin ja saimme lapsilta sekä henkilökunnalta positiivista palautetta. Opimme näyttelytaitoja, heittäytymistä sekä ryhmätyöskentelyä. Tämä myös opetti meitä suunnittelemaan asiakaslähtöisesti eli kohderyhmälle sopivaksi.  



Mukana näytelmän toteutuksessa olivat SOTE14BH:n opiskelijat tiiminvetäjänään Piia. Muita tiiminjäseniä olivat Elina, Nitta ja Roni.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti